Mahir Klebić

Zdravo svim posjetiteljima. Zovem se Mahir Klebić i ja sam autor bloga Moje knjige. Rođen sam 1991 godine i živim u Tuzli. Po zanimanju sam pravnik.

Jedna od stvari koje volim da radim u slobodno vrijeme je čitanje knjiga, pa sam zbog toga odlučio da napravim ovaj blog kako bi Vama mogao predstaviti knjige koje sam pročitao i koje ću tak da pročitam, te da dam neka svoja mišljenja o njima i da čujem vaša mišljenja.

Sve recenzije koje napišem će biti napisane nakon što pročitam konkretnu knjigu. Blog je zamišljen kao prijatno mjesto koje je otvoreno za sve, gdje je svačije mišljenje dobro došlo i svako ga može slobodno iznijeti.

Knjige koje volim da čitam su uglavnom u ovim žanrovima:
  1. Fantastika (epska, naučna, paranormal...)
  2. Trileri
  3. Horori
  4. Distopija
  5. Kriminalistički
  6. Ostalo
 
Image
Knjige ću ocjenjivati brojevima od 1 do 5 i to:
1 – loša knjiga
2 – knjiga ima previše mana
3 – kniga je dobra ali ima dosta mana
4 – knjiga je odlična ali imam nekoliko zamjerki
5 – knjiga je fantastična

Cilj bloga Moje knjige je druženje i uživanje u knjigama!
Za izdavače, pisce/autore, knjižare i ostale potencijalne saradnike i partnere koji su zainteresovani da sarađuju sa mnom informacije možete pronaći na sljedećoj stranici Saradnja.
O blogu
Blog Moje knjige je namijenjen svim ljubiteljima knjiga. Na njemu ćete naći preporuke ili recenzije knjiga koje ja čitam. Blog je zamišljen kao prijatno mjesto koje je otvoreno za sve, gdje je svačije mišljenje dobro došlo i svako ga može slobodno iznijeti.
Nove recenzije
Kontakt

info@mojeknjige.ba

2018 © Moje knjige. Sva prava pridržana.

Meni